• Nyugtalan láb szindróma esetén mi a teendő?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lehet, hogy nyugtalan láb szindrómám van?

        36 éves férfi vagyok és a párom észrevette, hogy éjjelente többször aprókat rugok a lábaimmal. Időközönként többször is, de van, hogy óránként...olyan is  van, hogy több  órán át nem, de van olyan is, hogy 20 percenként 1-et 1-et. Nappal is előfordul, hogy aptóbbakat kell rúgnom vagy befeszítenem a lábam és akkor múlik el a rúghatnék, izomfeszesség.

         

        A nyugtalan láb szindróma lehet parkinzon vagy egyéb veszélyes betegség előjele? Mit tegyek?

        Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a nyugtalan láb témában

        Kedves Kérdező!

        A nyugtalan láb szindróma egy önálló betegség. Ideggyógyászati szakrendelésen, megfelelő kivizsgálást követően tudnak Önnek olyan gyógyszert javasolni, amivel a tünetek megszüntethetők vagy legalábbis jelentősen mérséklehetők.


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész Itt kérdezhet

        Dr. Piros Zsuzsanna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-17 18:44:55; Megválaszolva: 2010. február 17., 18:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: