• Elérhetőségek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 5 hónapja derült ki, hogy sclerosis multiplex betegségem van.Gerincvelő gyulladással kerültem Pécsre korházba.Tudna nekem ajánlani valakit aki specialistája ennek a betegségnek és esetleg helyileg közelebb lenne Székesfehérvárhoz? Köszönettel:Csilla85

        WEBBeteg szakértő válasza a sclerosis multiplex témában

        Kedves Csilla!

        Budapesten javaslom az Uzsoki Utcai Kórházban Dr. Jakab Gábort felkeresni vagy a Jahn Ferenc Kórházban Rózsa Csilla doktornőt keresse fel, mindketten kifejezetten SM specialisták.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-14 14:49:21; Megválaszolva: 2010. február 14., 14:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: