• Szédülés: mitől?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő

        21 éves Férfi  vagyok, 2 napja szédelgek bár nem elviselhetettlen formában de kicsit zavar. A haláltékomnál nyomást érzek olykor  kicsit mintha zúgna is a fülem de nagyon gyengén. A vérnyomásom 110/80

        Szeretném megkérdezni hogy mitől lehet ez? Köszönöm előre is a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező!

        Lehet valamilyen ferőző betegség kezdeti tünete pl. fülgyulladás, homloküreggyulladás. Emellett lehet a fülben lévő egyenúlyozó szerv bántalma is mely szintén leggyakrabban vírusfertőzés következménye lehet. Fülészeti vizsgálatot javasolnék, majd ha ott nem találnak semmilyen okot, akkor keressen fel egy ideggyógyászt.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-17 18:18:22; Megválaszolva: 2010. február 17., 18:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: