• csak egy kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktor/doktornő! azt szeretném megkérdezni önöktől hogy az epilepszia felnőtkorba alakulki mi lehet az oka? remélem nem jelent nagyobb bajt. Más tünet:erős fejfájás, szédülés, beszéd problémák, bal oldalam gyengébb. Azért kérdem mert félek, márciusba fogok menni neurologiára. Csak informáciot szeretnék.Válaszukat előre is köszönöm. melinda

        WEBBeteg szakértő válasza a epilepszia témában

        Kedves Melinda!

        Felnőttkorban epilepszia számos ok miatt kialakulhat, ezeket részletesen felsorolni nem igazán lenne értelme. Írja meg pontosabban miért is kérdezi ezt, akkor tudok Önnek válaszolni.


        Kérdés: 2010-02-16 19:48:31; Megválaszolva: 2010. február 16., 19:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.