• Széklettartási problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő/úr! A betegség tünetei nálam úgy kezdődtek, h zsibbadt a lában és két hétig egyáltalán nem tudtam vécézni. Azóta vécézni tudok, de sajnos nem tudom tartani a székletet ha rám jön és ne vagyok sürgősen wc közelében, de ez nem állandó csak néha. Mitől lehet az a problémám és vajon rendbe fog jönni? Tisztelettel:Csilla85

        WEBBeteg szakértő válasza a székletürítés, zsibbadás témában

        Kedves Csilla!

        Nehéz ennyiből megmondani, hogy mi lehet a probléma. Nem ismerem a korábbi betegségeit és nem vizsgáltam meg Önt. Állhat a háttérben gerincbetegség pl. a csigolyák közötti prockorongok előboltosulása, lehet a végbélzáró izmot beidegzó idegek bántalma pl. cukorbetegség kapcsán, de lehet bélrendszerei probléma, sőt pszichés ok is. Ezeknek kellene utána járni, kérje ebben háziorvos segítségét.


        Kérdés: 2010-02-16 19:42:52; Megválaszolva: 2010. február 16., 19:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: