• EEG VIZSGÁLAT-DE HOGY?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/ Úr Nemtudom heje-e lehet itt a veb betegben az én történetemnek de megszeretném osztani, hogy más is tanulhasson belőle.Kisfiam 9 éves akit a pszihológus EEG vizsgálatra küldött, el is vittem tavaly októberben, az eredményért decemberben kellett menni.Ekkor a doktornő közölte, hogy epilepszia mire felirta a LAMICTAL  gyógyszert és mondta, hogy ez 1 éves kezelés lessz.Elmentem a gyerek orvosunkhoz mivel féltem, hogy ez az 1 eeg vizsgálat nem lenne elegendő ahhoz, hogy belefogjunk ebbe a hosszú kezelésbe, de az orvos aztmondta, hogy adjam a gyógyszereket.Én ebbe se nyugodtam bele mivel a gyereken semmi erre utaló jel soha nemvolt, a családba se szenved senki epilepsziában, igy elvittem egy másik Doktor Nő höz ő is csinált EEG-t és és az eredmény negativ kizárta az epilepszia gyanúját is.Ha én nem erölködöm, hogy legaláb még egyszer vizsgálja meg valaki, és ha beadom a gyógyszereket akkor mint a gyógyszerész is mondta nagyon fére lett volna kezelve a gyerek és ez nemcsak valami gyomor rontás hanem komoly betegség, ami szerencsére KIZÁRT de kilett volna a hibás a későbi esetleges és valós betegségért, amit a gyógyszerek már okozhattak volna? Bocsánat ha nem itt lenne a heje.  

        WEBBeteg szakértő válasza a epilepszia témában

        Kedves Kérdező!

        Sajnálatos az eset, amit leírt. A gyógyszerke nagy valószínűséggel ennek ellenére nem okoztak volna semmilyen problémát, de persze mellékhatása minden gyógyszernek lehet. Nem tudom Önnek megmondani, hogy jogilag ki lett volna a hibás, ha valami mellékhatás jelentkezik.


        Dr. Csanádi Gábor
        urológus, andrológus Itt kérdezhet

        Dr. Csanádi Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-10 18:55:26; Megválaszolva: 2010. február 10., 18:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: