• Neurológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő!

        Az MR felvétel: arteria celebri posteinor elzáródása és szükülete.Szeretném ha elmagyaráznák mit jelent.Demencia kifejezést ismerem, ha megyek vizsgálatra ráírják a papiromra demenciára utaló jel még nem tapasztalható. Mire számíthatok, lehet-e kezelni ha igen, milyen eljárás létezik.

        Megtisztelő válaszát köszönöm:Edit

        WEBBeteg szakértő válasza a dementia témában

        Kedves Edit!

        A demenciára utaló jel nem tapasztalható az azt jelenti, hogy Önnek az emlékező és megjegyző képességével nincs baj, tehát nem szenved elbutulásos betegségben.

        Az MR leleten leírt elváltozás nem egyértelmű, nézze meg biztosan jól írta-e le.  A tünetei nélkül, ennek a csonka leletnek a bírtokánban véleményt mondani nem lehet.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-10 18:34:39; Megválaszolva: 2010. február 10., 18:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: