• Szemremegésem van, mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        kb egy hete vettem észre hogy néha remeg a jobb szemem! a látásomra nincs hatással ugyanolyan jól látok csak zavar és nem tudom miér van! vagy mi okozhatja! keveset ülök gép előtt de annál többet olvasok és a fejem is sokat szokott fájni nem tudom milyen hatással van ez erre vagy egyáltalán van e rá hatással...a szemész irt fel szemüveget de nem használom mert a látásom kiváló... kiskoromba használtam de 1 év után letettem!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szemhéj rángása témában

        Kedves Kérdező!

        Szemhéjremegésének hátterében többféle ok is állhat. Egyrészt lehet neurológiai oka Szemgyulladáshoz is kapcsolódhat időnként a szemhéj remegése, de feszültséghez, idegességhez is társulhat. Ha pár nap alatt nem szűnik, keressen fel szemészeti és neurológiai szakrendelést!


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-07 17:57:49; Megválaszolva: 2010. február 07., 17:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: