• zsibbadó újjvégek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő,

        A hétvégén hóembert épített a család - én kesztyű nélkül vettem részt a műveletben. (körülbelül 10 percet havaztam) Azóta - most már 5. napja zsibbad, bizsereg a bal kezem 4 újjának legfelső újjperce. A színe nem változott el, külső látható jele nincs annak, hogy nagyobb  baj lenne vele, mégis kezdek aggódni. Szeretnék tanácsot kérni, hogy mi ilyen esetben a teendő?

        Köszönöm előre is a válaszát!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kerdező!

        Mindenképpen érdemes lenne megvizsgáltatni, hogy károsodtak-e az idegek vagy idegvégkészülékek. Ezek kisfokú károsodása a legvalószínűbb. Nem biztos, hogy a hidegtől van, lehet, hogy az ideg nyomódott meg a csukló magasságában. Ideggyógyászati vizsgálatot javasolnék.

         


        Kérdés: 2010-02-06 18:47:24; Megválaszolva: 2010. február 06., 18:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: