• ki segit

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2001-ben jelentkezet először a melkasi nyomás érzés.2004-ben a szédülés és a fejfájás.2006-óta szedek rendszeressen gyógyszereket celebryl 800mg-betaserc24mg-chinotal 400mg 2010-ben adtak nitromint aeroszol.voltam már ct-én agyi érfestésen semmit nem találtak.akkor miért fáj a fejem van mikor sápat vagyok vagy éppen vörös az arcom.melkasi szoritás is napokik tart úgyhogy aludni se tudok tölle.az alvásról még nem is beszéltem.aludni már 2006-óta alig tudok.hamar elalszok azzal nincs gondom, de kettő vagy három óra múlva már fentvagyok és óránként forgolodok. válaszukat előre is köszönöm.

        hova forduljak segitségért.

        .

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező!

        A Celebryl, Betaserc és Chinotal mind értágító hatású gyógyszer, egyóüttes szedésük fokozhatja a szédülést, fejfájást. Elég lenne csak az egyiket szednie. A leírt panaszai lehetnek pszichés eredetűek, főként, hogy a szervi betegség irányában végzett vizsgálatai negatívak. A mellkasi panaszai miatt kardiológust kellene felkeresnie, az egyéb tünetei miatt pedig pszichiátriai szakrendelést. fejfájásos panszai ha nem szünnek a pszichiáter által javasolt gyógyszerekre, akkor keressen fel egy Fejfájás Szakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-01 11:51:33; Megválaszolva: 2010. február 01., 11:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: