• Idegi betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Közel másfél hónapja idegrendszeremet depressziós gyógyszerrel kezelik, citloparm-ratiopharm, e mellett vitaminokat, fül-orr gégész által Notropil, ambroxol-q gyógyszert szedek az MR által kimutatott nyálkahártya duzzanatra. A vizsgálat jan6-án volt, amely még tartalmazza hogy bal oldalon frontálisan sávszerű fehérállomány lézió, amely nem vasculárisjellegű, leginkább denyelinizációs góc valószínű. Több más jellegű vizsgálaton átestem /vérkép, tüdőröntgen stb/ decemberben, mert zsibbadt a kezeim és a lábam. A depressziós gyógyszer ellenére romlott egészségi állapotom, az éjszakai zsibbadás megmaradt oly formában hogy amelyik oldalra fekszem kis idő múltán bedugul a bal orrom lyuka, és zsibbad a bal kezem, jobb oldalon szintén ez a helyzet. Többször ezek után"ég" a testem izzadok de nincs lázam. Az orrból nem jön váladék. Így nem tudok már 3 hete aludni, lehet hogy valami váladék megy le a torkomon, székletem nem normális kevés laza, és "ragacsos".Van mikor a szemem is bepirosodik és lassan tisztul ébredéskor.Hallásom nem romlott de mégis mintha állandóan be lenne dugulva. Ez az állapot dec 21-től jelentkezik nálam, éjszaka a jobb agy féltekén éreztem zsibbadást azóta meg van a helye "furcsán kong". Ideg gyógyászat a problémámmal nem foglalkozik mert szerintük lelki eredetű és beképzelem magamnak. Sajnos azóta folyamatosan romlik állapotom kérem szíves tanácsukat, elnézést a hosszú levélért. Köszönettel Zsolt

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Zsolt!

        Tünetei annyira szerteágazóak, hogy azok egy konkrét idegrendszeri betegséggel nem magyarázhatók. Az ideggyógyász az Ön vizsgálata után adta azt a véleményt, hogy tünetei nagy valószínűséggel lelki eredetűek, tehát nem talált olyan eltérést, ami másra utalt volna. A panaszai lehetnek a kimerültségtől és stressztől is. Próbáljon meg lazítani, ne féljen valmamilyen súlyos betegség fennállásától, hiszen azokat kizárták.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-01-30 17:53:01; Megválaszolva: 2010. január 30., 17:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: