Kedves Dr Csuth Ágnes!

A Neurológián a kezemre(nem érzem az egyik újjam felírtak Rheosolon-t, illetve Milgamma N kapszulát.Nem érzek sem meleget, sem hideget- egyszerűen csak nem érzek semmit.1 hétig szedtem ezeket a gyógyszereket, de nem javul.

Sajnos nem tudom megütöttem-e, mert álmomban történt valami, arra ébredtem hogy nagyon fáj a kezem és sírok. Azóta van ez a probléma.

Kérdésem lenne, hogy hová menjek ezzel a problémával, mert a Neurológián azt mondták hogy nem tudják mi a gond.

Válaszát előre is köszönöm!

 

Mariann

 

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a idegkárosodás témában

Kedves Mariann!

Több hét alatt nyerheti vissza az ideg korábbi funkcióját, egyelőre nem is várható jelentős változás. Ha hetek alatt sem történik javulás, menjen vissza kezelőorvosához.

Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. szeptember 14., 21:33; Megválaszolva: 2009. szeptember 14., 21:33
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Sm -tanács kérés
Tisztelt Doktornő! 2009februárja óta igazolt SM betegségem van. Ami látóideg gyulladással kezdődött. Kaptam akkoriban rebifet-et illetve avonexet...
Szklerózis?
Gyűrűs és kisujj szüntelen...
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés