Nagy a baj?

Kb.két éve vannak a teljes lábra és karra kiterjedő fájdalmak, amit néha zsibbadás is kísér! Ezek a fájdalmak néha mélyek és tompák és erősek, néha szúró fájdalmak! Hol gyengébb, hol erősebb! Van időszak, hónapok, amikor nem fáj, de van olyan, amikor hetekig igen! Semmilyen fájdalomcsillapító nem enyhíti! Reumatológiailag minden rendben, az ideggyógyászaton pedig továbbküldtek laborvizsgálatra, ahol magas ck érték lett az eredmény (540)! Mit tehetnék, hova mehetnék még, és milyen betegségre utalhat ez? Köszönettel: Noémi

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza sérv témában

Kedves Noémi!

 

A panaszai leginkább a nyaki illetve ágyi gerinc elváltozásából adódhatnak, leginkább a csigolyák közötti porckorong előboltosulásából, sérvéből. A talált CK emelkedés mérséklet, izombetegségekben jóval magasabb értékek jellemzőek. Gerinc MR illetve ENG, EMG vizsgálat elvégzése segíthet a diagnózis felállításában. Beszélje át ismét problémáját ideggyógyászával.

 Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2009. augusztus 03., 11:08; Megválaszolva: 2009. augusztus 03., 11:08
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mit jelent a lelet? Mi a további...
A férjemnek volt gerinc MR-je! Nem tudjuk mit jelent a lelet, és hogy mi a további teendő? 34924 Gerinc MR vizsgálata natív gerinc Szakvélemény:...
Gyógyszerek szedése, vérnyomás
Agykamra tágulat
Nyomás érzet
Étkezés után vérnyomás esés?