Lábfájás melegebb napokon

T.C.!

Alkalmi jelleggel, különösen melegebb napokon az alsó lábszáramban érzek nem erős, - de kellemetlen fájdalmat, - vagy csak szorítást!

Különböző kenőcsöket próbáltam, de hatástalannak bizonyulnak! (Értágító hatásu kenőcs inkább fokozta a fájdalmat..) Leginkább vibrációs masszazs, és rövid séta segített - egy időre!

Semmilyen külső nyom, pír, fekély szineződés, fényesedés,   és dagadás nincs! Éjszaka vizszintes fekvéskor sem jelentkezik, és semmilyen mozgásban nem gátol!

Mégis gondolom, valamilyen tüneti jelzés lehet, még ha csak kellemetlen - és nem elviselhetetlen is!

67 éves vagyok, semmilyen betegségemről nem tudok, azonkivül, hogy kb 10 éve vérnyomás szabályzó gyógyszert szedek..

Köszönettel Árpád  ny.d. Budapest

Kérem Doktor urat, v. Doktornőt adjon tanácsot!

WEBBeteg szakértő válasza lábfájás témában

Kedves Árpád!

Érszűkület, viszeresség, sokidegbántalom (polyneuropathia) okozhatja panaszait. Ideggyógyászati, érsebészeti vizsgálatot javasolnék, de ezek előtt a háziorvosától laborvizsgálat lenne szükséges.Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

WEBBeteg szakértő
Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2009. augusztus 05., 09:20 ;Megválaszolva: 2009. augusztus 05., 09:20
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
égö zsibbadas combon
Üdvözlöm 6dik hete hogy hirtelen kialakulo isiaszom? volt. Nem tudtam ülni, zdibbadt fajt jobb labam a terdemig.inekciokura, fizikoterapia utan kezdek...
Erős lábfájás
kedves dr no/ur azt szeretnem kerdezni hogy nagyon faj a bal labam es bokatol lefele enyhen zsibad mi lehet ennek az oka mar volt igy de elmult es most megint...
EEG Lelet értkékelése
Oxigénhiány
Ajánlás kérése