Zsibbadás

Kedves Doktor Úr/ Doktor Nő! A problémám 1 hete kezdődött, este elkezdett zsibbadni enyhén mindkét lábam. Azóta a bal oldal maradt tartósnak, de a kezem is.Társul hozzá szédülés és fejfájás, de mind elviselhető kategóriába tartozik. Voltam háziorvosnál a neurológiára küldött, de csak 1 hét múlva kaptam időpontot. A kérdésem az, hogy lehet köze ehhez a nyirokcsomóknak? Ülő munkát végzek, erős derékfájásom van már hónapok óta, ami 23 évesen nem normális. Kérem írja meg, hogy merre induljak tovább. Köszönöm

Dr. Csuth Ágnes válasza zsibbadás témában

Kedves Kérdező!

A leírtak alapján háziorvosával értek egyet, én is neurológiai betegségre gyanakszom, nem gondolom, hogy közvetlen köze lehet a tüneteknek a nyirokcsomókhoz. A derékfájást illetően is tudnak önnek a neurológián segíteni, lehetséges, hogy valamilyen ideggyöki elváltozásról van szó, ezt a panaszát is feltétlenül említse meg a szakrendelésen.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. augusztus 05., 13:03 ;Megválaszolva: 2009. augusztus 05., 13:03
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Karzsibbadás
Tisztelt Doktor Úr! Kb. 2 hónapja tartó éjszakai/hajnali kétoldali karzsibbadás kapcsán írtam Önnek korábban is. Most ismét szeretnék tanácsot...
Sclerosis Multiplex?
Tisztelt Doktor Úr! Kb. 3 hónapja jelentkezett bizonyos időközönként egyoldali (bal) fülcsengés, pontosabban egy nagyon halk folyamatos sípolás...
Visszatérő Kézfej zsibbadás
Zsibbadás és szédülés
Zsibbadás, érzéketlenség