Lábzsibbadás

Tisztelt DR! Eloszor is elore koszonom, hogy foglalkozik a kerdessel! 34 eves ferfi vagyok 1 evel ezelott vizer mutetem volt jeleleg szakacskent dolgozom napi 10 orat allo munkat jelent es eleg porgos a munka tempo! kb fel eve faj neha a hatam a gerincoszlopom aljannal valamikor 1 hetig valamikor 1 honapig nem ez gondolom a folyamatos allastol! kb 1 honapja folyamatosan zsibad a labam gondoltam az allastol ezert amikor haza jottem mindig felpocoltam, de nem mult el sajnos teljesen mindegy milyen pozicioban van nem fajdalmas teljesen elviselheto, de zsibad a combom hatulja es a labam hajlataiba es erzem az agyekomnal is neha tompa szurkalast erzek! koszonetel Zoltan, ja heti 4 napot sportolok intenziven biciglizem, boxolok, tetepitek

WEBBeteg szakértő válasza zsibbadás témában

Kedves Zoltán!

 

Nagy valószínűséggel a zsibbadás a gerincfájdalommal lehet összefüggésben. A csigolyák közötti porckorongok előboltosulása okozhatja a gerincből kilépő ideggyök nyomódását és ez okozza a fájdalmat illetve zsibbadást. Keressen fel egy ideggyógyászati szakrendelést, ahol a vizsgálatával és a szükséges műszeres vizsgálatokkal (CT, Rtg) a háttérben álló okot megállapíthatják.

Addig is a megterhelő sportolást fel kellene függesztenie.Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

WEBBeteg szakértő
Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2009. augusztus 05., 10:07 ;Megválaszolva: 2009. augusztus 05., 10:07
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Karzsibbadás
Tisztelt Doktor Úr! Kb. 2 hónapja tartó éjszakai/hajnali kétoldali karzsibbadás kapcsán írtam Önnek korábban is. Most ismét szeretnék tanácsot...
Sclerosis Multiplex?
Tisztelt Doktor Úr! Kb. 3 hónapja jelentkezett bizonyos időközönként egyoldali (bal) fülcsengés, pontosabban egy nagyon halk folyamatos sípolás...
Visszatérő Kézfej zsibbadás
Zsibbadás és szédülés
Zsibbadás, érzéketlenség