Vertigo

Tisztelt Szakértő! Az elmúlt 2 hétben folyamatosan szédültem. 2 hete voltam röntgenen de az negatív lett, mivel 3 hete bevertem a fejem a szekrénybe. Ezenkívül az elmúlt időben elég sok kólát meg napi 1 redbullt megittam, hogy rendesen éber maradjak. A kérdésem az lenne hogy melyiknek nagyobb a valószínűsége, hogy szédüljek: a kisebb agyrázkódásnak, a koffeintúladagolásnak, vagy a cigaretta is közrejátszhat benne? Holnap megyek belgyógyászhoz hőtérképre esetleg neki említsek-e valamit? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szédülés témában

Kedves Kérdező!

Mindkét említett dolog, a kisebb agyrázkódás és a túlzott mértékű koffein fogyasztás utáni hirtelen megvonás is okozhat szédülést. Az előző esetben a bő folyadékfogyasztás és a pihenés a megfelelő terápia rá, míg a második esetben a tünetek 1-2 nap alatt spontán is megszűnnek.Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2009. július 20., 12:07; Megválaszolva: 2009. július 20., 12:07
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mri lelet kiértékelése
Látásvesztés, ájulás határáig.
Szputnyik vakcina
Mitől lehet?