Tanácstalan vagyok

tisztelt doktor úr/nő! tanácsát a következőbe kérném: elég régóta fáj a fejem, ami erőspdik.kb 2.5 hónapja volt egy furcsa rosszullétem.utánna sokáig beszélni, menni nyelni..nem tudtam. állitólag rángatóztam is.utánna sokat aludtam.napokig.azóta is szédülök erőssen fáj a fejem.erőkifejtésre szinte elviselhetetlen lesz a fejfájás.többször volt azóta is epilepszia szerü rosszuléteim.a rosszullét után fáj a végtagjaim.a házi doki azt mondta akkor kell szólni ha erősebb kb fél óránál tovább tart.kaptam rá tegretol cr 200 as gyogyszert.a végtagjaim is sokszor furcsa remegés, rángatózás van.nem állandó.egyéb tünet.memóriazavar, beszédzavar, nem jutnak eszembe a szavak, fáradékony álmos vagyok, bal oldali zsibbadás, látás zavarok kettőslátás vagy felvillanó fények vagy mozog előttem a világ ide oda. sokszor a rosszulétek miatt alig birom ellátni magam.ct vélemény frontális túlsúlyú atrophia corticalis cerebri     és hyperostosis frontalis interna                            mr eredmény: IV.agykamra középállású.a supratentorialis kamrarendszer átlagos tágasságú, középállású.az extracerebralis liquor-tér frontotemperalisan.életkorhoz viszonyitva, tágabb.intracerebralisan kóros jelzavar nem látható.az os frontalen hyperostosis látható.      EEG: 32Hz-, 0, 30sec-cel EEG és Map felvétel készült. felvételen 8-10Hz szapora alpha -hullámú alaptevékenység látható.balo.-on centrálisan lassú alpha hullámok észlelhetők.szemnyitásra, desynchronistatio                  27 éves vagyok.ezzel tényleg eggyütt lehet élni vagy van rá valami segítség? szeretnék az életminőségemben javitani.dolgozni menni, gyereket.de igy? szeretnék meggyógyulni.ideggyogyászaton azt mondták nem tudják mitől van.kérem adjanak tanácsot.van rá megoldás? köszönettel imrek melinda  

WEBBeteg szakértő válasza fejfájás témában

Kedves Melinda! Szerteágazó és igen furcsa tünetei vannak, melyek egyetlen agyterület működészavarával nem igazán magyarázhatók. Így a leírásból egy diffúz agyi funkciózavarnak felelhet meg. Én mindenképpen tovább vizsgálnám, mert nem egyértelmű, hogy mi okozhatja a panaszait. Ismételt EEG vizsgálatot, majd alvásmegvonásos EEG vizsgálatot, BAEP (akusztikus kiváltott válasz), VEP (vizuális kiváltott válasz) vizsgálatot és gerincvízvizsgálatot csináltatnék. Emellett pszichiátriai felmérés is jó lenne, a feledékenység mértékének és okának felmérésére. Forduljon ismételten kezelőorvosához és  beszéljék át újra a problémát, hogy megtalálják a  panaszaiért felelős betegséget.Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2009. július 13.

Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek

Fejfájás egy hónapja
Fejfájás edzés közben
A problémám a következő: Rendszeresen járok edzeni konditerembe súlyzós edzéseket végzek vagy gépen edzek., Amikor lábedzésem van tehát guggolni kell vagy...
2 hónapja tartó fejfájás
2 hónapja tartó fejfájásom van, ami nyomó jellegű. Egyszer olyan, mintha satuba szorítanák a fejem, máskor zsibbadó érzés. Számos neurológiai vizsgálaton...
Állandó fejfájás
Tisztelt Doktornő! Január közepén volt egy vetélésem, 9 hetes volt a magzat. Ezt követően jelentkezett nálam egy állandó jellegű, enyhe fejfájás, amit...
Bal hátul szúr a fejem
Tisztelt Doktor Nő! Körülbelül 1 hónapja szúr a fejem bal oldalt hátul. A szúrás naponta néhány alkalommal jelentkezik csak, akkor is csak néhány másodpercig...
Vérnyomás brobléma
Vérnyomás csökkentő szedése mellett (nap 1 Concor Almo 5 mg, 0.5 db Co-Valsacor 160 mg/ 25) Ma 138/ 59 vérnyomásom 61 -es pulzussal . Fáj a fejem. Mi...