Tanácstalan vagyok

tisztelt doktor úr/nő! tanácsát a következőbe kérném: elég régóta fáj a fejem ami erőspdik.kb 2.5 hónapja volt egy furcsa rosszullétem.utánna sokáig beszélni, menni nyelni..nem tudtam. állitólag rángatóztam is.utánna sokat aludtam.napokig.azóta is szédülök erőssen fáj a fejem.erőkifejtésre szinte elviselhetetlen lesz a fejfájás.többször volt azóta is epilepszia szerü rosszuléteim.a rosszullét után fáj a végtagjaim.a házi doki azt mondta akkor kell szólni ha erősebb kb fél óránál tovább tart.kaptam rá tegretol cr 200 as gyogyszert.a végtagjaim is sokszor furcsa remegés, rángatózás van.nem állandó.egyéb tünet.memóriazavar, beszédzavar, nem jutnak eszembe a szavak, fáradékony álmos vagyok, bal oldali zsibbadás, látás zavarok kettőslátás vagy felvillanó fények vagy mozog előttem a világ ide oda.. sokszor a rosszulétek miatt alig birom ellátni magam.ct vélemény frontális túlsúlyú atrophia corticalis cerebri     és hyperostosis frontalis interna                            mr eredmény: IV.agykamra középállású.a supratentorialis kamrarendszer átlagos tágasságú, középállású.az extracerebralis liquor-tér frontotemperalisan.életkorhoz viszonyitva, tágabb.intracerebralisan kóros jelzavar nem látható.az os frontalen hyperostosis látható.      EEG: 32Hz-, 0, 30sec-cel EEG és Map felvétel készült. felvételen 8-10Hz szapora alpha -hullámú alaptevékenység látható.balo.-on centrálisan lassú alpha hullámok észlelhetők.szemnyitásra desynchronistatio                  27 éves vagyok.ezzel tényleg eggyütt lehet élni vagy van rá valami segítség? szeretnék az életminőségemben javitani.dolgozni menni, gyereket.de igy? szeretnék meggyógyulni.ideggyogyászaton azt mondták nem tudják mitől van.kérem adjanak tanácsot.van rá megoldás? köszönettel imrek melinda  

WEBBeteg szakértő válasza fejfájás témában

Kedves Melinda!

Szerteágazó és igen furcsa tünetei vannak, melyek egyetlen agyterület működészavarával nem igazán magyarázhatók. Így a leírásból egy diffúz agyi funkciózavarnak felelhet meg. Én mindenképpen tovább vizsgálnám, mert nem egyértelmű, hogy mi okozhatja a panaszait. Ismételt EEG vizsgálatot, majd alvásmegvonásos EEG vizsgálatot, BAEP (akusztikus kiváltott válasz) , VEP (vizuális kiváltott válasz) vizsgálatot és gerincvízvizsgálatot csináltatnék. Emellett pszichiátriai felmérés is jó lenne, a feledékenység mértékének és okának felmérésére. Forduljon ismételten kezelőorvosához és  beszéljék át újra a problémát, hogy megtalálják a  panaszaiért felelős betegséget.Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2009. július 13., 15:48; Megválaszolva: 2009. július 13., 15:48
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Szúrkáló érzés
Homloktáji fejfàjàs
Jó napot kívánok. Amiatt kerestem fel Önt mert az utóbbi időben elég sűrűn fáj a fejem homloktájt. Voltam covidos kb 1 hónapja. Voltam már...
Agyi problema
Tisztelt Doktor Ur! 4 napja kezdodtek panaszaim. Reggel felkelve szedules fogadott, napkozben nem volt problemam,de este visszatert a szedules enyhe...
Érkereszteződés
Tisztelt Doktor Úr! Mellékelem kontrasztanyagos belső fül-, és koponya MR vizsgálatom leletét. Szédüléssel és fejfájással küzdök pár éve...
Fejfájás, pulzáló hang a fülben
Tisztelt Dr.Úr! Egy hónapja tartó fejfájással küzdök, szorító jellegű, magas nyomásérzés a fejben, időnként fejtetőbe nyilalló, gyógyszer...