Mi lehet ez?

Tisztelt Doktor Nő/ Úr?

Én 23 éves vagyok és nagyon sokkat fáj a fejem mindig ugy kezdődik, hogy elkezd vibrálni a szemem ilyen foltokat láttok szemem előtt és nem láttok a foltok helyén, majd utána olyan érzésem van mint ha a szememet kakarnák nyomni belülről, majd ez a tünet elmulik majd egy idő után elkezd fájni a fejem legtöbször a jobb oldalon, de néha balon is, a szemem főlőtt oldalt egy ponbtban, legtöbbször háynimngeres fejfájásba  megy át. ilyenkor szagokra nagyon érzékeny vagyok iylenkor néha lázam lefelé szokot el mozdulni,   mértem már 35 fokot is többször is emgmértem nem akartam elhinni. ezt egy alkalomal mértem meg. nincs allergiám.

Mi lehet ez? hogy lehet megelőzni? algopyrin semmit nem használ. Catafalm szoktambevenni az használ.

WEBBeteg szakértő válasza fejfájás témában

Kedves Kérdező!

A leírtak alapján felmerül migrén diagnózisa, keressen fel fejfájás szakrendelést, neurológiai osztályokon, rendelőkben szokott ilyen lenni, ott pontosan tudják diagnosztizálni a betegségét és megfelelő kezelést tudnak indítani.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. július 10., 09:04; Megválaszolva: 2009. július 10., 09:04
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mik Fej fájdalom lehetséges...
Szúrkáló érzés
Homloktáji fejfàjàs
Jó napot kívánok. Amiatt kerestem fel Önt mert az utóbbi időben elég sűrűn fáj a fejem homloktájt. Voltam covidos kb 1 hónapja. Voltam már...
Agyi problema
Tisztelt Doktor Ur! 4 napja kezdodtek panaszaim. Reggel felkelve szedules fogadott, napkozben nem volt problemam,de este visszatert a szedules enyhe...
Érkereszteződés
Tisztelt Doktor Úr! Mellékelem kontrasztanyagos belső fül-, és koponya MR vizsgálatom leletét. Szédüléssel és fejfájással küzdök pár éve...