Segítség

Tisztelt Dr. Az lenne a kérdésem hogy agyi keringés zavarra miért írtak aspirin protectet. A gyomrom nagyon fáj tőle jó-e a bilobil forte helyette. Miért csak három hónapig szabad ezt szedni? Üdv: Rák Róbertné Kati

Dr. Bodnár Edina válasza vérrögképződés gátló témában

Kedves Kati!

A ginko biloba hatása nem egyezik meg az Aspirin protectével. Az utóbbi a vérrögképződést gátolja, míg az előbbinek elsősorban keringésjavító hatása van. Az újabb agyi történés megelőzése céljából mindenképpen az Aspirin a jó hatású. Ha fáj a gyomra tőle, forduljon kezelőorvosához, aki tud helyette más vérrögképződést gátló szert javasolni.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. július 07., 22:49 ;Megválaszolva: 2009. július 07., 22:49
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Epilepsziás görcsroham volt vagy...
Pszchiés betegség?
Radialis laesio
Külső liquortér tágulat
EEG Lelet értkékelése