Érbeidegződési zavar

Tisztelt dr. Bessenyei Mónika! Köszönöm eddigi válaszait, de ha lehet még tovább folytatnám. Pl: a fizikai állapotom nagyon gyenge. Erre valamikor hangulatjavítókat szedtem amitől a prosztatám meg nagyobbodott és azóta is kezelni kell. Most ismét hangulatjavítókat írnak, mert nyomott a hangulatom, de nagyon sok a gyógyszerek mellékhatása. Tehát, próbálom kerülni. Eddig E-vitamint, Panangint, B-komponenst és Rivotrilt szedtem. Az elmúlt 4 év alatt már ezek sem erősítettek. Ha az alapbetegségem megszűnne (tehát az érbeidegződés) visszaállna a vérkeringésem és akkor a Rajmund szindróma is megszűnne. Ezért nem a Rajmund szindrómát kéne először kezelni, mert ha igazam van akkor az később alapból megszűnne. Már ne haragudjon, hogy a betegségemmel ilyen sok fejtörést okozok, de úgy éreztem ezt még le kellett írnom. Tisztelettel: Tibor

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza Raynaud témában

Kedves Tibor!

Az érbeidegződési zavar, mint különálló kórkép nem igazából nem létezik. Több olyan betegség van, aminek a hátterében az erek valamiféle beidegződési zavara áll, de ez a különböző kórképeknél más és más. Ne keressen a panaszai hátterében olyan betegséget, ami nem áll fenn, mert az általános állapotán a szorongás, a betegségtől való félelem tovább ronthat. Változatlanul nem tudom mi az a Rajmund szindróma, még utána nézve sem.

Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2009. július 07., 18:48; Megválaszolva: 2009. július 07., 18:48
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Nolicin mellékhatása
Fülcsengés
Agydaganat ?
Agyi MRI eredmény illetve fülzúgás
Lábfájdalom,alvászavar.