• Agyérgörcs?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor hölgy/úr. Másfél éve volt egy eszmélet vesztéssel járó balesetem.Igaz csak kb 20 másodpercig tartot de igy is az árokban kötöttem ki. Eszmélet vesztésközben forgott a világ.Vezetésközben olyan érzésem van mintha kiakarna menni a kocsi alólam, és homályos a látásom. Az idő múltával megszünik ez az érzés? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a agyérgörcs témában

        Kedves Kérdező!

        Nagy valószínűséggel a forgó jellegű szédülés az eszméletvesztés előtt vagy után lehetett, mert az alatta lévő dolgokra nem emlékezhet, ha tényleg elvesztette az eszméletét. A jelenlegi érzés nagy valószínűséggel féleleből, szorongásból adódik, ami a korábbi baleset miatt van, de okozhatja az egyensúlyozó szerv fokozott izgalma az autó lassulása, gyorsulása, kanyarodása által keltett ingerre. Érdemes fül-orr gégészt felkeresni, aki az egyensúlyozó szerv bántalmát kizárhatja. Ha nem talál semmit, akkor pszichiátriai vizsgálatot javaslok.

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2009-07-02 23:28:54; Megválaszolva: 2009. július 02., 23:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! A napokban voltam koponya MR és MRA vizsgálaton és a következőt írták le. Nyúltvelőt modelláló bal arteria vertebralis. Ez mit jelent? Mitől lehet? Ad okot az aggodalomra? Előre is köszönöm. Tisztelettel. L.E