Fejfájás idegi alapon?

Tisztelt doktor no/ur!

mar egy jo ideje a jobb oldalon (halanteknal) a fejemen fejfajasom van neha erosebb neha gyengebb! Tompa nyomast erzek olyan mintha nem lenne tiszta a jobb oldala a fejemnek neha ez a nyakam jobb oldali huzodassal parosul es olyan mintha kis labda lenne a nyakamban! De ez mind csak a jobb oldalon! Elmentem orovoshoz azt mondta hogy valoszinu idegi alapon van! On mit javasol? A fejfajas valamikor nem eros valamikor erosebb! valaszat elore is koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza nyaki izom témában

Kedves Kérdező!

A nyaki fájdalommal összefüggő fejfájás hátterében leggyakrabban a nyaki gerinc melletti izomzat "görcse", merevsége szokott állni, mely helytelen-rossz tartás, ülő foglalkozás esetén gyakori. A masszázs, gyulladácsökkentő-fájdalomcsillapító krémek használata a nyaki gerincre, gyógytorna, úszás jó hatású szokott lenni. Próbálja ki ezeket, ha nem hatnak, forduljon ismét ideggyógyászhoz.Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2009. június 27., 15:28; Megválaszolva: 2009. június 27., 15:28
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Agyi zavar?
Mi lehet a gyakori izomrángás és...
2 éves gyermek alvás közben...
Agyi áttétek és alvászavar
Dadogó beszèd erös fejfájás