Leszázalékolás

Tisztelt Doktornő/Ur! 2008-ban mütöttek gerincsérvel és csigolyacsuszással/egyszerre/.Szeretném tudni, hogy ilyen mütét után lehet-e le százalékoltatnom magam.Ha igen mi a menete, hol lehet elinditani.Válaszát elöre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza leszázalékolás témában

Kedves Kérdező!

Megpróbálni meg lehet, de véleményem szerint csak rehabilitációt fognak felajánlani. A menet, hogy a formanyomtatványt a háziorvos segítségével ki kell tölteni és az illetékes szervnek el kell juttatni.

 Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2009. június 27., 15:52; Megválaszolva: 2009. június 27., 15:52
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Leszázalékolás
Tisztelettel szeretnék érdeklődni, hogy a felsorolt betegségem okán van e esélyem a leszázalákoláshoz. DG:St.p.Heine-medin Status: A jobb FV paresis...
Agyi MRI eredmény illetve fülzúgás
Lábfájdalom,alvászavar.
Izomrángás
Tisztelt Doktor úr! 8 hónapja tartó izomrángással küzdök.Izomrángásaim testszerte vannak, mindenhol.Volt teljes vérkép,koponya mr, mra, Emg és eng...
Agydaganat ? Van egyértelmű tünet ?
Főoldal / Orvos válaszol / Fájdalom Agydaganat? Tisztelt Doktor Úr! Kicsivel több mint egy hónapja küzdök néhány aggasztó tünetettel. Kb 5 hét...