Műtét

tisztelt webbeteg!

Nővéremet pénteken műtik, felnyítják a kisagyat.

A nyaki csigolya meszesedése miatt vérömleny alakult ki, és nyomja az agyba vezető főeret, ami zavarja a beszédét és a gondolkodását.

Kérdésem az lenne hogy mennyire veszélyes ez a műtét? (remélem meghalni azért nem lehet közben! ) Mennyi ideig tart a felépülés és milyen kockázatai vannak?

Azt mondták kb. 6 órás lesz.És nagy műtétnek számít. Mást nem mondanak mert mindig sietnek tovább.

Válaszukat köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza vérömleny témában

Kedves Kérdező!

Nem igazán értem az Ön által leírtakat. Nem értem, hogy vérömleny hogyan keletkezhetett a meszesedés kapcsán és ennek mi a köze a kisagyhoz. Valamit félreérthettek. Próbáljon beszélni még egyszer a kezelőorvossal, mert így nem tudok Önnek megfelelő választ adni.Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2009. június 27., 15:56; Megválaszolva: 2009. június 27., 15:56
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Vérömleny
Serult kislanyom feltetelezhetoen beverte valamibe a fejet, amitol veromleny keletkezett a koponyacsont es a fejbor kozott. Hogy ez mikor tortent nem tudjuk...
vérömleny az agy és a koponyacsont...
Tisztelt Orvos! Édesapámnál kiderült egy ct-vizsgálat során, hogy vérömleny van a koponyacsont és az agy között.Egyelőre csak erős fejfájás...
Gyógyszerek szedése, vérnyomás
Agykamra tágulat
Nyomás érzet