Eszméletvesztés

Férjem 1 hete erősen ittas állapotban elesett és úgy beütötte a fejét, hogy elvesztette az eszméletét. Én másnap tudtam meg mi történt, szerettem volna elvinni orvoshoz, de Ő nem akart menni. Szerinte semmi baja. Kérdezném, hogy ennek az esésnek lehet-e következménye illetve szövődménye? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza eszméletvesztés témában

Kedves Kérdező!

A rövid ideig tartó eszméletvesztés és fejsérülés arra enged következtetni, hogy férjének agyrázkódása volt. A fejsérülések után a különböző típusú koponyán belüli vérzések, törések szoktak problémát okozni. Ha panasza nincs, akkor valószínűleg nagyobb baj sincs, de időnként előfordul, hogy az agyhártyák közötti vérzés enyhe szivárgás, mely egy idő eltelte után lesz akkora, hogy panaszt okoz. Érdemes ideggyógyászt felkeresni, hogy kizárhassa a sérülés lehetőségét.

 Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2009. június 19., 08:45; Megválaszolva: 2009. június 19., 08:45
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mekkora az agydaganat...
Tisztelt Doktor Nő! Néha néha figyelmes leszek arra, hogy a nyelvem kicsit el van harapva és mivel gyakran nem emlékszek, hogy pontosan mikor is harapom...
segítséget kérek
Üdvözletem. Segítséget szeretnék kérni a lakóhelyemhez közeli orvos választásában. Évek óta szenvedek, mert bármilyen orvosi vizsgálaton veszek...
Ájulás mitöl lehet?
Sajnos 2001 májusában bal féltekei agyi infarctust szenvedtem. Nagy erőfeszítések árán sokat változtam. De van amivel szemben tehetetlen vagyok...
Férjem ajúlása!
Jó napot! Egy kérdéssel fordulnék önökhöz, a férjem (42) az éjszaka felébredt WC-re kellett mennie (hasmenése volt és állítása szerint...
Lehetséges?
Lányomnak 2x volt eszméletvesztése+egyszer álmában. 4 éves korában volt vírusos agyhártya gyulladása, lehet, hogy 25 év múlva ilyen tünetek...