• Fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        A panaszom a következő lenne:

        Lassan egy éve, egyre sűrűbben, kinyilaló fájdalmam van a fenekem bal oldalán, ami kihat teljesen a talpamig!

        A fájdalom egyre erősebb! És néha a séta is fáj! Alvás közben, forduláskor is felébredek, annyira erős a fájdalom.

        Általában akkor jön ki, amikor ideges vagyok.Vagy ha sokáig ülök török ülésben, vagy a főiskolán előadáson!

        Kérem segítsenek, mitől lehet ez? Vagy ha esetleg lenne valami gyógymód, ami enyhítené a dolgot.Bízom benne, hogy nem gerinc probléma.

        Nagyon meg vagyok ijedve!

         

        Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Mészáros Krisztina

        WEBBeteg szakértő válasza a isiász témában

        Kedves Kérdező!

        A fájdalom amit leír ischiasnak megfelelő. Ezt leginkább az ideg nyomódása, húzódása miatt szokott kialakulni. Ez lehet gerinc eredetű pl. csigolyák között porckorong sérve, előboltosulása, lehet a fenéken az izmok közötti "árokban" az ideg nyomódása, illetve okozhatja kismedencei gyulladás, egyéb térfoglaló jellegű folyamat. Keressen fel egy ideggyógyászt, aki az Ön vizsgálatával pontosabban meg tudja határozni a fájdalom okát. Érdemes addig is gerinctornát végezni, rendszeresen úszni, az ideg nyomódásával járó testhelyzetet kerülni.

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-17 21:12:06; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: