• Műtét utáni fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        5 hete operáltak bal LIV porckorong sérvvel. Műtét elött is a bal lábam, fogóm fájt, és sajnos még mindig ezek a panaszaim vannak amik gyógyszeres kezelésre sem múlnak el, pedig sokat fekszem pihenek. Voltaren SR-t, Milgammát valamint Midetont szedek. Kérdésem, van e reményem arra, hogy a fájdalmaim megszűnjenek? Mit javasolnak?

        WEBBeteg szakértő válasza a porckorongsérv témában

        Kedves Kérdező!
         
        Gerincműtét után sokszor még hónapokkal is jelezhetnek a betegek fájdalmat. A gerincsérv miatt hosszú időn át nyomásnak kitett idegnek is "regenerálódnia kell". 5 hét után a fokozatos terhelés már megkezdhető, masszázs, gyógytorna, fizikoterápia óvatosan megkezdhető. Próbáljon meg másfajta fájdalomcsillapítóra váltani, hátha hatékonyabb lenne, ebben kérje ki háziorvosa véleményét.
         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-03 18:28:58; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: