• Tysabri

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Sclerosis Multiplex-es beteg vagyok. Azt szereném kérdezni a Tysabri-n javit-e az állapotomon? Betaferont használok 1.5-éve de nem használt nekem.1.5-én alatt 3-szor voltam kórházba infuzión. Metypred-et adtak. Az orvos mondta hogy nem használ, meg én is észre vettem.Nem javultam semmibe sem.Inkább rosszabul lettem.

        WEBBeteg szakértő válasza a sclerosis multipex témában

        Kedves Kérdező!
         
        A Tysabri-t alkalmazzák SM-s betegek kezlésénél, de a várható javulás mértéke ugyanúgy nem határozható meg, mint bármelyik más SM-ben adott készítménynél. Beszélje meg kezelőorvosával, aki jobban ismeri az Ön betegségének a  lefolyását, jelenlegi állapotát, gyógyszerekre való reagálását és ezek ismeretében kielégítőbb választ tud adni.
         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-03 18:18:33; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: