• Zsibbadás, beszórúlt levegő.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt.....! Az alábbi próblémával fordulok önhöz.24 éves férfi vagyok, kemény fizikai munkát végzek! Megfigyeltem magamon, hogy ha rövidebb ídeig ülök, vagy fekszem, elzsibadok nagyon hamar. Muszály megmozgatnom a zsibbadt végtagom, mert ha nem nagyon elzsibadnék. Mostanában sokzsór beszórúl a levegő is, szúr a mellkasom, és a gerincemmel egyvonalban.Nem tudom milyen orvoshoz fordúlhatnék, nem folyamatosak a próblémáim. Válaszát előre is köszöm. Tisztelettel L. A.

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves L. A.!

        A zsibbadásos panasznak többféle oka lehet. Egyrészről okozhatja az idegek nyomódása pl. nyomásos neuropathiákban, másrészről gerinc eredetű is lehet. Annyiből amit leírt én leginkább az elsőre gondolnék, de elég kevés az információ, amit megosztott velem.  Én mindenképpen ideggyógyászati vizsgálatot javasolnék, ahol a vizsgálatával, részletes kikérdezésével közelebb juthatnak a problémához.

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 23:29:02; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: