• Csontosodott porckorongsérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Doktornő!

         

        Szerdán műtöttek kiszakadt, csontosodott porckorongsérvvel. Műtét előtt állandóan fájt a derekam, hátam, kicsit zsibbadt a lábam, nem éreztem a bőrömet a jobb lábam alsó, külső részén, és a jobb lábamnál a reflexek sem működtek. A műtét után azt mondták, hogy semmilyen komplikáció nem volt, idegek nem sérültek. A műtét utáni napon felkeltettek, másnap hazaengedtek. De most 2 napja minden felállásnál, leülésnél, első pár lépésnél mindkét oldalon fáj a forgómnál. Ágyban nem tudok fekvő helyzetben egyik oldalamról a másikra átfordulni. A műtét óta borzasztóa zsibbad a jobb lábam. Azt mondták, hogy a sérv eltávolításához el kellett húzni az idegszálakat, és azoknak vissza kell találniuk a helyükre, és van amelyik ugye el is volt nyomva évekig.

        Azt szeretném megkérdezni, hogy ezek a tünetek betudhatók-e még a műtétnek?

         

        Köszönettel

         

        Váradi Tiborné

        WEBBeteg szakértő válasza a porckorongsérv témában

        Kedves Kérdező!

        Mindenképpen összefüggés lehet a panaszai és a közelmúltban történt műtét között. Sok esetben a műtét után hónapokkal következik be javulás kezdeti pihenés majd gyógytorna, fizikoterápia után.

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-25 22:04:50; Megválaszolva: 2011. október 04., 08:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: