• Hőleadás zavara

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Hosszú évek óta, lakásban normális testhőmérséklet esetén is, ha napon v.pl.kályha mellett tartózkodom, illetve izommunkát végzek:felszalad a hőmérsékletem a lázas állapotig, amelyet lázcsillapító nem szüntet meg, csak ha hűvösre menekülök. Vagyis pl.20 perc napon tartózkodás után már 38 fokot is elérheti a testhőmérsékletem.Nem is igen izzadok.Vagyis nem adom le a hőt, mint mások.

        Csináltattam teljes hormonvizsgálatot, Fábry kór lehetősége is ki lett zárva.Hová forduljak? mitől lehet? Válaszukat köszönöm:Bősze Edina

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hőháztartás témában

        Kedves Edina!

        Valószínűleg a hőháztartás zavara áll a háttérben, melynek oka szerintem ideggyógyászati eredetű,  érdemes lenne egy koponya CT vizsgálatot végezni, beszélje meg neurológussal.

         

         

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-17 16:05:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 10:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon