• Nyálzás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Oxigén hiányos 4 éves kisfiam nagyon folyatja a nyálat. Ha rászólunk becsukja a száját és lenyeli. Nincs valami megoldás erre a nyálzásra? Minden megoldás érdekel. Előre is köszönöm.Kovács Judit.

        WEBBeteg szakértő válasza a nyálazás témában

        Kedves Judit!

        A módszer, amit alkalmaz jó (rászól, kéri a száj zárását). Rehabilitációs centrumokban tudnak Önnek ebben segítséget nyújtani, megtanítva azt a metodikát, mellyel a gyermeket a nyál lenyelésére szokatják. A Pető Intézetben, illetve az orzságban számos helyen fellelhető konduktorok is tudnak ebben segítséget nyújtani. Keresse fel az Önökhöz legközelebbi gyermekrehabilitációs centrumot és kérje ebben segítségüket. Gyógyszeres kezelési lehetőség erre nincs.

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-10 21:50:22; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 08:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!