• Csípőfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy a páromnak erős, villámlásszerű fájdalmai szoktak jelentkezni a bal oldali csípőrészén. Nem rendszeres, véletlenszerű a fájdalom lépéskor, amely pár másodpercig tart. A fájdalom nyilamlásakor összerogyik a lába. Előfordult olyan este, amikor már mindn lépésnél jelentkezett az éles fájdalom, kapaszkodó nélkül nem tudott menni.  Volt háziorvosnál, aki röntgenvizsgálatra utalta be, a felvételen nem látszik semmi. Mi lehet a probléma? Segítségét előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a csípőfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ez a villámlásszerű fájdalom inkább idegérintettségre jellemző, nem ízületi fájdalomra. Ilyenkor idebecsípődés, vagy gyulladás okozza a fájdalmat, és ezért rtg vizsgálattal nem is lehet ezt kimutatni.
        Javaslom, hogy menjen el egy ideggyógyászati rendelésre, ahol megvizsgálják, és ha szükséges, további vizsgálatokat is tudnak végezni.

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-05 20:13:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 06:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Az utóbbi időben gyakran tapasztalok libabőr érzést, ez van, hogy a felálló szőrzettel társul, van, hogy nem. Sokszor végigfut rajtam, majd pár másodperc és múlik. Van, hogy csak az egyik oldalamat érjnti, van, hogy testszerte...
        Tisztelt Doktornő! Pár napja fejfájás miatt kértem MR vizsgálatot. Fiatal korom óta vannak fejfájásaim de mostanában úgy éreztem gyakoribb lett. Halánték fájdalom és szemkörnyék fájdalom a jellemző,néha tarkóból indul ki úgy érzem....
        Tisztelt Doktor Nő! Néha néha figyelmes leszek arra, hogy a nyelvem kicsit el van harapva és mivel gyakran nem emlékszek, hogy pontosan mikor is harapom el ezért feltételezem, hogy éjszaka haraphatom el a nyelvem. Elég élesek az őrlő fogaim és...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések