• Félelem szorongás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel Doktorur! Elnézést kérek hogy emailen zaklatom de az interneten találtam az émail cimére megprobálom rövidesen leirni az én nagy problémámat.
        Tüneteim 1 éve és 6 honapja kezdödtek felsö végtagszibbadás ami félelem érzet követett. Utána jött a levertség rossz közérzet szédülés erös fejájás. Korházba minden vizsgálatot elvégeztek mind negativ CT EEG Vér stb.mind negativ.
        Fejfájás szédülés mellé társult álmatlanság fulladásérzés.
        Az alvás annyira nem ment hogy napokig semmit nem tudtam aludni és csak a legerösebb altatoval is nehezen tudtam elaludni.Ez a három honap alatt 15 kilot fogytam és az eröm telyesen elment annyira legyengültem.
        Látásom tompult egy picit ezért újra elmentem neurologushoz aki fizikális elváltozást nem kapott de azért mert zsibbadásaim és enye látázavaraim voltak SM gyanut álitott fel nekem.Etöl ujra ugy elbetegettem hogy hetekig nem jártam kia az iutczára.
        Voltam kontraszo koponya MRI viszgálaton ami negati lett.
        Gondoltam itt vége a viszgálatnak és helyre jövök de nem igy lett.
        Voltam Marosváserhelyen ahola negativ lett a fizikális viszgálat utána Debrecenbe szintén neurolugusnál montam Legyel doktorurnak mindegy milyen vizsgálatot csak MR gerinc viz csapolás csak legyen kizárva az SM amitöl rettegek.
        Doktorur szerint SM irányába vizsgálni nincs értelme és ENG vizsgálatot végeztek zsibbadásaim miatt ami negativ
        Leirnám a  mostani fizikális tüneteimet Fejfás szorito tenzios jellegü.
        Szédülési hullámok ami inkább bizontalanság érzés
        Fülzugás mind két fülemre ami a fog összeszoritásánál erásödik.
        Zsibbad mind 4 végtagom föleg a lábam ha ülök
        Egész bőrfelületem szibadást biszergést érzek föleg ha fekszem és elazittom az izmaimat itt fejemen hátamon fenekemen végtagokon  (nyelvemen csak par percig erzem) arcomon stb. értem
        Remegek reszketek vagy fázom vagy höhullámaim vannak.
        Járok jégkorongozni hetente kétszer iyenkor mindenem leszibadd fülemtöl a kiss lábujomig minden.
        Látásom majdnema betegségem kezdete ota gyengült orvosok szerint a sok nyugtato és altato miatt hiszz voltam 3 szor részletes szemvizsgálaton ami mind negativ.
        Lernám a pszihés tüneteimet Harag gyülölet sajnálat érzés  sirás kényszergondolatok valoságtol valo elszakadás élménye stb.
        Napokba voltam Bukarestbe megint Koponya és nyaki c1-T3 viszgáltak ami megint negativ lett.Tehát egy és féléve a tüneteim kialakulása ota.
        Mi a véleménye az egészröl és kizárhato végre SM amitol rettegek?

        Ákos

        WEBBeteg szakértő válasza a szorongás témában

        Kedves Ákos!

        A rendelkezésre álló leletek birtokában szerintem jelenleg nagy valószínűséggel kizárható az SM diagnózisa. Próbáljon megnyugodni és keressen egy jó pszichológust, aki a gyógyszeres kezelés mellett pszichoterápiával, realaxációval segíthet a panaszainak megszünésén.


        Kérdés: 2009-05-01 19:05:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 13:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: