• Gyengeség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Doktornő!

        Már napok óta enyhe fejfájástól szenvedek. Emellett még fájnak a bal végtagjaim, s gyengének érzem magam. 2 napja úgy érzem, mintha a szám bal oldala enyhén zsibbadna. Sajnos mostanában nincs sok időm a pihenésre. Lehetséges, hogy ezek a tünetek csak a fáradtságtól vannak?   Esetleg ajánlatos lenne felkeresnem a háziorvost?

        Válaszát előre is köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező!

        Lehet, hogy csak kimerültség okozza a tüneteit, de egy neurológiai vizsgálatra el kellene mennie, hogy kizárják az ideggyógyászati eredetű okokat. Háziorvosához menjen el először.

         Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-21 16:08:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 08:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: