• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő!

        19 éves férfi vagyok, egy hónapja egy vírusos fertőzés után szédüléses tünetek jelentkeztek és még mindig nem múltak el. A szédülés szinte folyamatosan jelen van és fáradékonyabb is vagyok. Voltam vérvételen, EKG-n, hasi ultrahangon, de mindegyiknek tökéletes lett az eredménye. A háziorvosom se tudja, hogy mi lehet a megoldás.

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező!
         
        A vírusfertőzés gyakran érinti a belsőfülben lévő egyensúlyozószervet, annak gyulladása is okozhatja a szédülést. Első körben fülészeti, ha az negatív, akkor ideggyógyászati vizsgálatot javasolnék, hogy a háttérben álló okot kiderítsék. Ennél pontosabbat a leírása alapján mondani nem tudok.

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-18 22:08:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 14:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés