• Dandy-Walker

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kérem segítsen értelmezni a következő véleményt. Enyhe corticalis-subcorticalis atrphia, alsó vermis hypoplasia/Dandy-Walker kontinuum enyhe formája/. A 9 éves kisfiam 1 éve lett epilepsziás, soha semmilyen egyéb betegsége nem volt. Sem mozgásszervi, sem idegi.Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a epilepszia témában

        Kedves Kérdező!

        Az MR vizsgálat kisfokú agyi sorvadást véleményezett és a kisagy egy részének fejlődési rendellenességét, mely ha a gyermeknek nincs idegrendszeri tünete azt jelenti, hogy a terület funkciója megtartott. Ez az epilepsziával nincs összefüggésben.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 11:26:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 11:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: