• Mi lehet a probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor nő/úr

        28 éves férfi vagyok, az utóbbi 3 hónapban a következő tüneteim jelentkeztek. BAL oldalon a teljes karom, és lábam elgyengül, és szédülök. A szenem és a szám JOBB szélén hidegséget érzek, ilyenkor a szavakat is nehéz kimondani. A háziorvosom Aneurizma gyanúval küldött kórházba. voltam EEG-én, koponya CT-n, meg vérvételen. Az összes eredményem negatív lett. Az orvos által felirt, (Remotiv Extra) nem segitett. Mellesleg 2 éve inteníven súlyzós edzéseket végzek, elég nagy súlyokkal.

         

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező!

        Ha csak a végtagpanaszai és a szédülése lenne, akkor a nyaki gerinc bántalmára gondolnék pl. porckorongsérv, csigolyák kisizületeinek elváltozásai. Mivel az arc is érintett, ezért valószínűbb valamilyen agyi "eredet", pl. keringészavar, sclerosis mulrtiplex, agydaganat, koponya-gerinc átmeneti fejlődési rendellenesség. De lehetnek a tünetek pszichés eredetűek is. Nem ismerem a pontos neurológiai vizsgálatának eredményét, ezért ennél közelebbit mondani nem tudok. Valószínű MR vizsgálat után többet lehetne mondani. beszélje át a dolgot ismét az ideggyógyászával.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 11:50:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 11:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon