• Szédülés, erős dohányos vagyok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor ur(nö)

        Én egy 26 éves férfi vagyok.Több éve már, hogy furcsa szédülést érzek idönként.De nem ojat, hogy elessek hanem ojan mintha kicsit ittas lennék.Inni maximum évente 2 ször szoktam viszont erős dohányos vagyok.És mostanában reggel a wc-n is nagyon szédülök és zsibbad az arcom. A vérnyomásom és a vércukorszintem is normális.

        Válaszát előre is köszönöm.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező!

        A szédülésnek számtalan oka lehet, fülészeti, ideggyógyászati, belgyógyászati, pszichés. Ebből amit leír nem lehet pontosan megmondani, hogy mi lehet a szédülés oka. Tudni kellene mikor jelentkezik, függ-e testhelyzet vagy fejhelyzet változtatástól, hosszabb állás vagy fekvés után jelentkezik-e, van e valamilyen egyéb tünete a szédüléssel egyidőben?   Keressen fel egy ideggyógyászati szakrendelést, ahol részletes kikérdezésével, a vizsgálatával pontosabb választ adhat.

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 11:41:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 10:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Az utóbbi időben gyakran tapasztalok libabőr érzést, ez van, hogy a felálló szőrzettel társul, van, hogy nem. Sokszor végigfut rajtam, majd pár másodperc és múlik. Van, hogy csak az egyik oldalamat érjnti, van, hogy testszerte...
        Tisztelt Doktornő! Pár napja fejfájás miatt kértem MR vizsgálatot. Fiatal korom óta vannak fejfájásaim de mostanában úgy éreztem gyakoribb lett. Halánték fájdalom és szemkörnyék fájdalom a jellemző,néha tarkóból indul ki úgy érzem....
        Tisztelt Doktor Nő! Néha néha figyelmes leszek arra, hogy a nyelvem kicsit el van harapva és mivel gyakran nem emlékszek, hogy pontosan mikor is harapom el ezért feltételezem, hogy éjszaka haraphatom el a nyelvem. Elég élesek az őrlő fogaim és...