• Érzékeny gyomor

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Szakértő! Korábban már választ kaptam öntől arra, hogy a gyomrom azért nem bírja hosszú távon a buszt, mert az egyensúlyi szervem túlérzékeny. visont még azt szeretném tudni ezzel kapcsolatban, hogy az ebben az esetben mért van, hogy ha lefele nézek sokkal inább rosszul leszek, viszont ha kinézek az ablakaon, nézem a tájat, az utat akkor autóban például meg kisbuszban elöl ülve teljes mértékben el tudom kerülni a rosszullétet. viszont ha hátul ülök és nem látok ki mindenképp rosszul leszek. amennyiben ez egy szerv túlérzékenysége miatt van, ezek hogy vannak rá hatással?

        WEBBeteg szakértő válasza a utazási rosszullét témában

        Kedves Kérdező!
         
        Az idegrendszer egy bonyolult felépítésű szerv, mely próbálja a saját hibáit "kijavítani". Azzal, hogy figyelmét leköti valami, arra összpontosít, azzal az érzékszervek "érzékenysége" módosítható, ezáltal azok kóros működése sem kerül előtérbe, vagy ha igen mérséklet formában.

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-10 14:25:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 13:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon