• Epilepszia gyóygszer szedése, babatervezés során

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt doktor ur!

        A ferjemmel babat szeretnenk. Valproatot szed a ferjem minden nap reggel es este felet. Azt szeretnem megkerdezni hogy ebbol lehet-e gond?

        koszonom elore is

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Kérdező!

        A valproat szedése akkor lehet veszélyes a babára nézve, ha a fogamzás és terhesség ideje alatt az anya szed gyógyszert. Férfiaknál ilyen jellegű, hímivarsejtre, és ezen keresztül a babára gyakorolt hatást nem írtak le. Szedjen multivitamint és folsavat a terhessége alatt. Nyugodtan vállalhatnak babát.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-01 16:00:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.