• Idegrendszeri kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztek doktor úr/nő!

        24 eves no vagyok es a kovetkezo a problemam: gyerekkoromban kezdodott rosszulletem mely abban mutatkozott hogy onmagam arckepet lattam magam elott mozogni majd nehany percre elsotetult elottem minden de nem estem ossze, tudtam magamrol, beszelni is csupan nem lattam semmit sem. Ezutan epilepszias szeru rohamokba torkolodott... az orovosom carbamazepint irt fel amit a mai napig szedek ( napi egy tabletta). Ezek a tunetek egy ideg megszuntek de az utobbi evben ujra kezdem rosszul erezni magam... ossze meg nem estem, rohamom sem volt viszont sziveresem minimum 82 de ez nagyon ingadozik akar eleri a 110et is; ugyanigy imgadoik a  vernyomasom is ( hol nagy hol kicsi). Altalaban akkor erzem magam rosszul ha tul sokat dolgozok szamitogep elott ( ugy erzem kiszivja az agyam es legyengulok tole), ha nagyon faradt vagyok, ha sut a nap es napon kell legyek. Egyedul nem merek kimenni nappal csupan este( talan panikbeteg is vagyok) ... zavar a feny, a tomeg, az utcai zajok. On szerint mi lehet a baj? mi okozza pl a napfeny erzekenyseget? Van amikor nem zavar mig maskor nagyon rosszul erzem miatta! Mit javasol idegrendszer erositesre?

        Valaszat elore is koszonom!

        Tisztelettel: Anita

        WEBBeteg szakértő válasza a szorongás, pánik témában

        Kedves Anita!

        Rosszulléte nagy valószínűséggel nincsenek összefüggésben az epilepsziájával. Elmondása szerint én is valamilyen szorongásos betegségre gondolnék (ide tartozik a pánik betegség, és a különböző fóbiák). Pulzus- és vérnyomásingadozása szintén lehet pszichés jelenség, de belgyógyászati betegség is okozhatja. Keressen fel egy belgyógyászati és egy pszichiátriai szakrendelést, ahol kivizsgálják panaszait. 

         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-27 15:10:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 18:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés