• Combfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Már jó pár hete éreztem a fel- és alkarjaimban, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, a gájdalom el is múlt. Ma reggel azonban ismét a fájó érzéssekkel keltem fel, majd hirtelen a jobb combomban is fájdalom jelentkezett, amely mozgatás hatására erősödött. Eleinte izomlázszerű fájdalom volt, de nap közben erősödött, és már nem csak mozgatáskor érzem. A combom oldalsó és elülső részán jelentkezik, mi több néha a lábszáramban is érzem, furcsamód csak a jobb oldali lábon.

        Ön szerint orvoshoz kéne forduljak vele, vagy csak pihentessem?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a combfájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Mindenképpen érdemes lenne ideggyógyászati szakrendelést felkeresnie, hogy megállapítsák a háttérben álló okot, ami lehet gerinc eredetű pl. porckorongsérv, lehet idegnyomódási tünet, de ha volt valamilyen felső légúti fertőzése, akkor annak szövődményes izombántalma lehet, de lehet magnézium vagy kalciumhiány következménye is. Ezt ennyiből, amit leírt megmondani nem lehet. A tünetek pontosabb kikérdezése, a fizikális vizsgálata alapján meghatározható a fájdalom oka.

         

        Üdvözlettel: Dr Besse

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-27 15:17:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 12:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: