• Rosszullét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        minden előzmény nélkül hirtelen nyelvhegynés ajkak zsibbadásával szédülés, rosszullét jelentkezett. mit jelent?

        WEBBeteg szakértő válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező!

        Elég szűkszavúan írt a panaszáról. Abból amit leírt két dologra gondolnék. Az első az agytörzsi keringészavar. Ez főleg akkor jöhet szóba, ha már idősebb 40 év feletti, esetleg magas vérnyomása, cukorbetegsége, szívbetegsége van, amelyek hajlamosító tényezők lehetnek. A másik egy jóindulatú nyaki vagy belső fül eredteű szédülés, mely fiatalabb korban gyakoribb. Erős szédülés, melyhez a zsibbadás a szédülés miatti szorongástól szokott kapcsolódni pszichés tünetként.

        Keressen fel egy ideggyógyászati szakrendelést akár fennállnak még a panaszai, akár nem és ott részletesebb kikérdezésével és vizsgálatával pontosabb diagnózist mondhatnak.

        Üdvözlettel:   Dr. Bessenyei Mónika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-18 11:39:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 13:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés