• A medencémig zsibbad a jobb lábam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Kb. egy hónapja jobb lábam, egészen a medencecsontig teljesen elzsibbadt ,nehéznek,idegennek,hidegnek éreztem.Háziorvosom errendszeri ambullanciára küldött,az eredmény negatív.Más vizsgálatot,gyógyszervavallatot nem kaptam.Próbálok rendszeresen tornászni de kevés a javulás! Izületi gondjaim vannak,hosszabb idő óta a jobb vállam kisebb szünetekkel éles sajgással fáj. Tanácsát előre is köszönve: Tisztelettel Balogh Gyula Győrből.

        WEBBeteg szakértő válasza a lábzsibbadás témában

        Kedves Gyula!

        Panaszát legnyagyobb valószínűséggel a csigolyák közötti porckorong "kopása", esetleg a csigolyák kisizületi elváltozásai "meszesedése" okozza, de kisidegbántalom sem kizárható. Ideggyógyászati vizsgálatot javaslok, ahol az Ön vizsgálatával közelebb juthatnak a háttérben álló okhoz.

        Üdvözlettel:   Dr. Bessenyei Mónika


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-13 23:07:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 12:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés