• Fáj a derekam bal oldalt, kérem segitsen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nillalik lábamban és derekamban

        WEBBeteg szakértő válasza a derékfájás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Lehet, hogy gerincsérv okozza a panaszait. De biztosat csak ideggyógyászati vizsgálat/ CT után tudnak mondani, és ezután  gyógyszeres, fizioterápiás gyógymódokat  tudnak Önnek ajánlani fájdalomcsillapításra. Egy ideggyógyászati szakrendelést kellene felkeresnie.

        Dr. Jóna Angelika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-27 14:11:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 09:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés