• Emlékezet kihagyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!42 Éves vagyok 3 4 éve már hogy elfelejtek bizonyos dolgokat. Mit hova teszek A neveket stb. 15 éves koromtól, epilepsziába szenvedek egy baleset által szereztem Sertan és Lamictal orvoságot szedek rá.Vajon ezek lehetnek az okozói?Erre keresem a választ.köszönöm előre is.

        WEBBeteg szakértő válasza a feleldékenység témában

        Kedves Kérdező!

        Többféle oka lehet a feledékenységének. Okozhatja az a balesetből származó agyi károsodás, ami magát az epilepsziát is okozta. Ha rohamai nincsenek, akkor maga az epilepszia nem tehető felelőssé a feledékenységéért. Az Ön által szedett gyógyszerek elég furcsa kombinációt jelentenek, egy igen régi és napjainkban már csak végszükség esetén alkalmazott szer (Sertan) és egy modern antiepileptikum kombinációja. A Sertannak lehet ilyen jellegű mellékhatása, a Lamictal inkább agyfényesítő. Beszélje át ezt a problémát a kezelőorvosával. Ha régen volt egy új koponya MR, illetve a gyógyszerkombináció esetleges módosítása közelebb vihet a probléma megoldásához.


        Üdvözlettel:   Dr. Bessenyei Mónika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-19 14:49:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 16:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés