• Rosszullétek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr !

        Hetek óta van egy próblémám ... Elkezdett szúrni a szívem , kimaradt a menzeszem (de az lehetséges,hogy a fogamzásgátló abbahagyása miatt)  ,  hasi görcsök keletkeztek , 2napja erősen szédülök ,de ha lefekszem ,akkor annál erősebb ,még csukott szemmel is nagyon érzem és ha felkelek kapaszkodnom kell :S  hányinger gyötör, de abból néha büfizés lesz ... fáradékony vagyok , az étvágyam se olyan jó ... Mi lehet a bajom? Influenza ? Vagy valami más? esetleg vércukor baj ?

        Tisztelettel :  egy 17 éves lány

        WEBBeteg szakértő válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező!

        Mindenképpen orvoshoz kellene fordulnia, miután kizárta azt, hogy a menes kimaradás hátterében biztosan nem terhesség áll-e. Belgyógyászati és ideggyógyászati vizsgálatot javasolnék minél hamarabb, ha a terhességi teszt negatív. Állhat a háttérben fertőzéses megbetegedés, a szédülés kapcsán az egyensúlyozó szerv bántalma.

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-14 18:59:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 20:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés