• Agyviz 2.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Bessenyei Mónika!

        Köszönöm válaszát.Már bejelentkeztem az idegsebészetre, de csak 12 nap mulva kaptam időpontot.Nem vagyok túl jól és a férjem szerint beszéljek személyesen az orvossal és kérjek előbb időpontot de nem tudom indokolt e zavarnom a dr. urat.Azóta nem éreztem folyást az orrombol de nagyon szédülök és gyakran hányinger kap el a fejem nagyon fáj de az eddig is fájt.Nem tudom mi az a sipoly ha lehet kérem irja meg mi az és mit lehet azzal tenni ha szükség lesz rá.Egy tiszta kis üveggel a zsebemben közlekedem, ha esetleg ujra folyna az orrom gyüjtök belőle mintát mert a leirtak alapján csak labor vizsgálattal állapitható meg, hogy az tényleg agyviz volt e. A kérdésem az lenne, hogy Ön szerint is indokolt e hogy elöbb menjek orvoshoz nagy gond e a szédülés és hányinger ami tegnap óta van és már szinte állandosult vagy rá érek a megadott időpontban elmenni.

        Köszönöm szépen !

        WEBBeteg szakértő válasza a agyvíz témában

        Kedves Kérdező!
         
        Én mindenképpen hamarabb fordulnék orvoshoz. Próbáljon meg korábbi időpontot kérni az idegsebésztől vagy pedig a területileg illetékes ideggyógyászati rendelésre beutalót kérni a háziorvosától. A sipoly az egy kis rendellenes  nyílás, az agyhártyán, amit ha van zárni kell. Én ennyi idő után azért nem gondolám, hogy ez a probléma.
         
        Üdvözlettel:   Dr. Bessenyei Mónika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-04 22:08:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 08:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés