Agyviz 2.

Tisztelt Dr. Bessenyei Mónika!

Köszönöm válaszát. Már bejelentkeztem az idegsebészetre, de csak 12 nap mulva kaptam időpontot.Nem vagyok túl jól és a férjem szerint beszéljek személyesen az orvossal és kérjek előbb időpontot de nem tudom indokolt e zavarnom a dr. urat. Azóta nem éreztem folyást az orrombol de nagyon szédülök és gyakran hányinger kap el a fejem nagyon fáj de az eddig is fájt.Nem tudom mi az a sipoly ha lehet kérem irja meg mi az és mit lehet azzal tenni ha szükség lesz rá.Egy tiszta kis üveggel a zsebemben közlekedem, ha esetleg ujra folyna az orrom gyüjtök belőle mintát mert a leirtak alapján csak labor vizsgálattal állapitható meg, hogy az tényleg agyviz volt e. A kérdésem az lenne, hogy Ön szerint is indokolt e hogy elöbb menjek orvoshoz nagy gond e a szédülés és hányinger ami tegnap óta van és már szinte állandosult vagy rá érek a megadott időpontban elmenni.

Köszönöm szépen!

WEBBeteg Szakértő válasza agyvíz témában

Kedves Kérdező!

Én mindenképpen hamarabb fordulnék orvoshoz. Próbáljon meg korábbi időpontot kérni az idegsebésztől vagy pedig a területileg illetékes ideggyógyászati rendelésre beutalót kérni a háziorvosától. A sipoly az egy kis rendellenes nyílás, az agyhártyán, amit ha van zárni kell. Én ennyi idő után azért nem gondolám, hogy ez a probléma.

Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika

Kérdés: 2009. február 04., 22:08 ;Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 08:52
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mire is számíthatunk?
Testvéremen aki 64 éves2008.április 23.-án ETV-t végeztek el. Majd május 15.-én VP-shunt ültettek. A mütét utáni állapota romlott, egyre gyengébb...
Agyviz
Tisztelt Dr.Nő/Úr! Másfél évvel ezelőtt volt egy hypofizis mütétem ami nem sikerült mert komplikáció lépett fel.7 napig lumbálni kellett mert...
Oxigénhiány
Ajánlás kérése
MR vizsgálat kiértékelés